Имам браду најлепшу у граду 2017

Манифестација за праве мушкарце

Четвртак 30. нов 2017.

cover image

Догађај под називом "Имам браду најлепшу у граду" се организује 3. децембра од 12:00 до 21:00. Дорћол Platz и "The Barbers" су организатори треће по реду смотре мушког украса који је веома популаран. Избор за најлепшу браду, стручни савети везани за негу и козметику и могућност да на лицу места промените облик своје браде чине садржај занимљивог дешавања. Мушкарци ће моћи да одмере своје снаге и у познатим вештинама - обарање руке и брзо испијање пива.


Припаднице женског пола су такође позване. Прво, ово је сјајно место да купите драгом мушкарцу поклон за негу браде. Друго, имате прилику да гласате за кандидата у такмичењу "Најлепши брадоња". Много забаве, улепшавања и корисних информација ће обележити занимљиву манифестацију.


Мушкарци који сматрају да је њихова брада вредна посматрања, путем мејла организатора се могу пријавити за учествовање у следећим категоријама: Најлепша брада, Најдужа брада, Најлуђа брада, Најлепши брадоња по избору женске публике, Најдужи бркови, Најбоља брада у облику коцке, Најбоља "јарећа" брада, Најбољи стајлинг и Најбољи костим. Посебна категорија "Поносна брада Србије" је намењена мушкарцима из јавног света и гласање за најбољу познату браду је отворено на интернету.


ПОВЕЗАНО